Om oss på Young Hair

Ekologiska Frisörer Varberg

Young Hair

Anrik frisörsalong i varberg

Frisörsalongen i Varberg startades 1965 på Kyrkogatan 4 i Varberg av Eva Ludwig, på den tiden Salong Eva. Hon lade grunden till vad YoungHair står för idag – Kreativ Kvalite’. Nu driver Sofia Holmkvist salongen efter Angelika Young. Finns det inte tillräckligt med hårsalonger i Varberg? -Jo, det kan man ju tycka, men detta är mer än en salong…detta är ett koncept. -Vi strävar efter att stimulera alla dina sinnen, säger Sofia passionerat. Du hittar oss centralt i Varberg och vi erbjuder dropp in i mån av tid. Oavsett vem du är eller vilken stil du vill ha är du alltid hjärtligt välkommen till oss!

Våra kreatörer

Träffa våra kreatörer

4

Hairstylist

Sofia Holmkvist

1

Hairstylist

Angelika Young

3

Hairstylist

Maja Elmelid

5

Hairstylist

Josefine Skoog

Min studio är ett kollektiv av fantastiska människor som strävar efter att ge bästa utseende & känsla.

Vi är ett team frisörer i Varberg, ständigt i utveckling och som arbetar mot ett och samma mål; att ge dig en helhetsupplevelse! Vi tar oss tid för våra gäster, erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar. Att komma hit skall kännas på en gång avslappnande och samtidigt lite lyxigt. -Vi tar också ansvar för våra gästers, kollegors och miljöns välbefinnande genom att använda ekologiska hårvårdsprodukter, och återvinning är för oss en självklarhet.

Vad säger våra kunder

Helt perfekt jag är så himla nöjd. Jag var där för första gången idag den 11 Juni 2016 hos Angelika som var så lyhörd, tillmötesgående och kreativ. Väldigt fint bemötande och jag kände mig så vacker när jag gick därifrån med ett leende på läpparna. Återkommer i Augusti igen
Annika Börjesson
Jag brukar alltid klippa mig hos Angelika på Younghhair och jag tycker hon är proffsig, lyhörd och trevlig. Hon är mån om att resultatet blir bra till 150% och jag får alltid många komplimanger efter att jag har varit hos henne. Tusen tack!
Lorenza Palmarini
Mycket trevligt bemötande och kunnig personal. Angelika utförde en proffsig och imponerande förvandling av min dotters hår för att få tillbaks hennes blonda hår efter att min dotter hade färgat det brunt med hemmafärg. Vi kommer absolut att återkomma!
Linnea Berglund

Välkomna till

Young hair